Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Loodgieters in Antwerpen? Wij springen er bovenuit

Een dringende herstelling nodig? Wij sturen meteen iemand langs. Zowel voor grote als kleine reparaties, 24u per dag.

Loodgieter

Dringende herstellingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Snelle service is bij ons een must. Wij zijn 24u per dag beschikbaar in de regio Antwerpen!

Sanitair

Plaatsen van sanitair: dat doen wij met de ogen dicht. Met jaren ervaring in de sector vinden wij altijd de juiste oplossing.

Verwarming

Een erkend CV-installateur nodig in Antwerpen? Wij plaatsen alle systemen: zowel gas-, mazout- of condensatieketels.

Specialiteiten

Loodgieters in Antwerpen: 24u per dag paraat voor onderhoud en herstelling

Bent u op zoek naar loodgieters in Antwerpen voor een dringende reparatie of installatie? Ons bedrijf installeert of herstelt al uw badkamerkranen, keukenkranen, afvoerleidingen of boilers. Onze vakmannen vinden meteen een doeltreffende en betaalbare oplossing voor uw probleem. Wij staan 24 uur per dag voor u paraat bij vervelende gas- of waterlekken, dakproblemen, verstoppingen of andere herstellingen.

Kleine of grote klussen, we doen het voor u even graag. Heeft u een probleem met uw sanitair, leidingen of centrale verwarming? Of is uw badkamer dringend aan vervanging toe? Wij spelen het voor u klaar. Andere renovatiewerken? Wij hebben voor elk karwei gemotiveerd en opgeleid personeel in huis.

Houdt u van loodgieters in Antwerpen die hun planning stipt nakomen? Dan zit u goed. Met decennia van ervaring en expertise zijn de stielmannen van ons bedrijf uw ideale partner voor alle herstellingswerken en installaties in de regio.

Loodgieters in Antwerpen: U wordt snel geholpen...

Bent u druk aan het speuren naar loodgieters in Antwerpen? Bel ons op en wij sturen meteen één van onze collega’s langs. Zowel voor kleine herstellingen als complete renovatieprojecten.

Wilt u een volledig nieuwe sanitaire installatie plaatsen? Met badkamermeubels, leidingen, kranen, douche en badkuip? Dan zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Ons bedrijf is dé referentie in de streek voor al uw lood-, zink- en sanitairwerken. Wij spelen uw totale badkamerrenovatie graag voor u klaar!

Wij spelen kort op de bal. Voor u het weet, ligt u onder een dikke schuimlaag te genieten van uw gloednieuwe badkamer. Een ruimte waar u heerlijk kunt relaxen, maar die ook functioneel is.

Kijkt u nu al uit naar een verkwikkende douche in een moderne badkamer? Vraag dan een gratis offerte bij ons bedrijf, één van de meest ervaren loodgieters in Antwerpen. Wij komen graag bij u langs voor gratis advies.
© 2013-2017 Loodgieters - Antwerpen
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Loodgieters - Antwerpen

2300 Turnhout
Tel.: +32 14490490
GSM: +32 475683352
Contacteer ons